Apivital Organik Çam Balı (360gr)

Yeni
Apivital Organik Süzme Çam Balı; Arıların Akdeniz iklimine mahsus bazı çam ağacı türlerinin gövdesinde yaşayan bir aracı böceğin salgısını kullanarak ürettiği, özel bir baldır. 
Sözleşmeli ve kontrollü üretim modeli ile üretilen üstün nitelikli çam balı, Ankara Üniversitesi TEKNOKENT'de uzman gözetiminde kalite kontrollerinden geçirilmekte ve Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Kalite Güvencesi ile özenle tüketime hazırlanmaktadır.
57,00 TL
Hızlı Teslimat
Ücretsiz Kargo
Güvenli Ödeme
Apivital Garantisi
Bu Ürüne Özel KAMPANYALAR!
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Apivital Organik Süzme Çam Balı; Arıların Akdeniz iklimine mahsus bazı çam ağacı türlerinin gövdesinde yaşayan bir aracı böceğin salgısını kullanarak ürettiği, müstesna bir baldır.
    Sözleşmeli ve kontrollü üretim modeli ile üretilen üstün nitelikli çam balı, Ankara Üniversitesi TEKNOKENT'de uzman gözetiminde kalite kontrollerinden geçirilmekte ve Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Kalite Güvencesi ile özenle tüketime hazırlanmaktadır.

    APİVİTAL Çam Balı T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ORGANİK SERTİFİKASINA sahiptir. Salgı balı olarak da bilinen çam balı, çam ağaçlarında yaşayan Marchalina hellenica'nın (Basra böceği) ürettiği bir bal türüdür. Dünyada sadece Türkiye ve Yunanistan'da bulunur.

    Çam balının en önemli özelliği kıvamı bozulmadan veya donmadan yıllarca saklanabilmesidir. Çiçek balına göre enzim, aminoasit, mineral ve antioksidan içerikleri kendine has özellikler gösterir. Çam balının; demir ve magnezyum içeriğiyle, beslenmeden doğan bazı sorunların giderilmesinde destekleyici rol oynadığı bilinmektedir. Balların içerdiği doğal fenolik bileşikler, mineraller ve enzimler insan sağlığı açısından daha pek çok faydalar sağlar.

    TÜKETİM ŞEKLİ:

    Çok besleyici ve doğal şifa kaynağı olan bal gün içerisinde her zaman tüketilebilir. Çocuklarda günlük en az 1-2 tatlı kaşığı önerilir. 
    Alerjik risk taşıyanlar ile bir yaşından daha küçük bebeklerin tüketimine uygun değildir.

    MUHAFAZASI:

    Bal oda sıcaklığında (yaklaşık 22 oC), rutubetsiz ortamda ve ağzı kapalı halde muhafaza edilmelidir. Doğrudan güneş ışığı görmemeli ve yüksek sıcaklığa maruz kalmamalıdır. Metal kaşık ya da muhafaza kabı kullanılmaması önerilir.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.