Apivital Organik Kestane Balı (360gr)

Yeni
Apivital Organik Kestane Balı, en doğal ve katkısız halde üretilmektedir. 
Sözleşmeli ve kontrollü üretim modeli ile üretilen organik kestane balı, Ankara Üniversitesi TEKNOKENT'de uzman gözetiminde kalite kontrollerinden geçirilmekte ve Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Kalite Güvencesi ile özenle tüketime hazırlanmaktadır.
103,00 TL
Hızlı Teslimat
Ücretsiz Kargo
Güvenli Ödeme
Apivital Garantisi
Bu Ürüne Özel KAMPANYALAR!
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Apivital Organik Süzme Kestane Balı; Karadeniz bölgesinin eşsiz ürünlerinden birisi olup, dünyada bilinen en değerli bal çeşitlerindendir.

    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ORGANİK SERTİFİKASINA sahip üstün nitelikli APİVİTAL Organik Kestane balı, en doğal ve katkısız halde üretilmektedir.

    Sözleşmeli ve kontrollü üretim modeli ile üretilen organik kestane balı, Ankara Üniversitesi TEKNOKENT'de uzman gözetiminde kalite kontrollerinden geçirilmekte ve Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Kalite Güvencesi ile özenle tüketime hazırlanmaktadır.

    Kestane balı, Haziran ayında kestane ağacı çiçeklerinin açmasıyla üretilen monoflora bir baldır. Arılar bu dönemde kestane çiçeklerinden topladıkları özlerle kestane balı üretmeye başlar.
    Kestane balı çiçek balına göre daha koyu renkli olup, çiçek balının iki katı fazla demir içerdiği bildirilmiştir.
    Kestane balı zengin mineral bileşimi, yüksek fenolik içeriği ve güçlü antioksidan özelliği ile oldukça faydalı bir bal çeşididir.
    Kestane balı B vitamini, C vitamini, mineraller ve demir açısından zengin olduğu için bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olabilir.

    TÜKETİM ŞEKLİ:

    Çok besleyici ve doğal şifa kaynağı olan kestane bal gün içerisinde her zaman tüketilebilir. Ancak bir defa da fazla miktarda tüketilmesi önerilmez. Yetişkinlerde günlük 1 tatlı kaşığı, çocuklarda ise günlük 1-2 çay kaşığı tüketilebilir.
    Alerjik risk taşıyanlar ile bir yaşından daha küçük bebeklerin tüketimine uygun değildir.

    MUHAFAZASI:
    Bal oda sıcaklığında (yaklaşık 22 oC), rutubetsiz ortamda ve ağzı kapalı halde muhafaza edilmelidir. Doğrudan güneş ışığı görmemeli ve yüksek sıcaklığa maruz kalmamalıdır. Metal kaşık ya da muhafaza kabı kullanılmaması önerilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.